Summa sidvisningar

tisdag 5 mars 2013

Ungdomens Ark i mars 2013


Klicka på den nedre bilden så blir den större men inte roligare.
Ett öde torg är vad som syns en vardag i Enköping men på lördagsförmiddagarna är det folksamling och på gårdagens styrelsemöte i Ungdomens Ark bestämdes att vi  ska  vara där minst en gång till för att sprida vårt glada budskap.

Det finns ett gäng hängivna entusiaster som vill se en dröm förverkligad; En dröm om att inte behövas.

Vi i Ungdomens Ark vet vad det betyder när vuxna bryr sig om vad ungdomarna gör utanför skolan och hemmet och vi har sett vad som händer när ungdomarna känner sig osedda.

När vi har planerat torgaktiviteten, kommer det mera information här. Kom gärna med idéer om vad vi tillsammans, du och jag samt alla andra föräldrar, mor- och farföräldrar, syskon och vänner kan göra för de ungdomar som saknar ett vettigt alternativ till destruktiv gängbildning.

Hälsa på oss i Facebook och skriv något där om vad du skulle vilja se för ungdomsaktiviteter.

Tills dess kan du fundera över vad detta betyder och om du vet, får du gärna skriva en kommentar här.

Gatukontoret har inte en susning och ingen av Sveriges museiintendenter verkar veta mera. Myntverket är ovetande och på Tierps gjuteri som tillverkar jättemynten, finns ingen kvar som känner till bakgrunden.

Dessa brunnslock som är gigantiska kopior av de järnfemöringar som fanns i omlopp under 40- och 50-talet, finns i alla svenska städer utan att någon nu levande vet varför.

I Enköping har jag hittat sex stycken och här är tre av dem. Vet du var?
Präntade detta gjorde Germund
-

Inga kommentarer: